23948sdkhjf

Ny og erfaren direktør til Port of Roenne

Den 57-årige Lars Nordahl Lemvigh træder ind i rollen som ny direktør med stor og tung ledelseserfaring fra flere stillinger som direktør i selvstændige offentlige virksomheder bl.a. DSB og Trekantområdets Brandvæsen. Siden 2017 har han fungeret som styrelsesdirektør i Gældsstyrelsen.

- Erhvervshavnen i Rønne har i de seneste år gennemgået en stor udvikling, der har været med til at styrke Bornholms placering i Østersøen og vende øens placering til en fordel. Med Lars Nordahl Lemvigh ombord som ny direktør, har vi fundet den rette person til at fortsætte den udvikling. Lars kommer med tung ledelseserfaring og er vant til at stå i spidsen for organisationer i forandring. Den erfaring vil være en styrke både for havnens organisation og dens tilknytning til det bornholmske erhvervsliv, siger Lars Karlsson, bestyrelsesformand for Port of Roenne A/S.

Lars Nordahl Lemvigh er oprindelig fra en anden central havneby, Esbjerg, hvor han er født og opvokset. Han har desuden haft en lang karriere i forsvaret, hvor han i kortere perioder var udstationeret på flyvestationen på Bornholm. Den nuværende direktør for Port of Roenne A/S, Thomas Bendtsen, fratræder sin stilling med udgangen af maj.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094