23948sdkhjf

Største køb i historien: NTG opkøber amerikansk selskab

Danske NTG kunne tirsdag aften offentliggøre opkøbet af amerikanske det amerikanske transportselskab Aries Global Logistics (AGL).

I en meddelelse fra NTG lyder det, at prisen for AGL bliver på 70 mio. USD (468 mio. kr.). 

Derudover indeholder aftalen - afhængig af selskabernes udvikling i 2022 og 2023 - yderligere earn-out betalingdf på henholdsvis 6,7 mio. USD og 28,3 USD. 

Selskabet havde en omsætning på 285 mio. USD (1,9 mia. kr.) i 2021. NTG forventer årlige synergier på omkring 2,5-3,5 mio. USD, når først AGL er fuldt integreret.

- En milepælstransaktion for NTG

AGL er stiftet i 1985 af Frank D'Ambra, der efter opkøbet fortsætter i rollen som CEO for selskabet. 

AGL har i dag yderligere otte kontorer, og beskæftiger sig hovedsagligt med sø- og lufttransport. Derudover tilbyder selskabet blandt andet lagerløsninger. 

 Samtidig fordobler NTG med opkøbet sine volumenerne omsætning på air & ocean. 

- Købet af AGL er en milepælstransaktion for NTG, og det er et vidnesbyrd om vores ambitioner om at udvide Air & Ocean-divisionen globalt. Med dette opkøb øger vi markant vores globale skala og fodaftryk i USA, og vi accelererer udviklingen af vores amerikanske enheder og medarbejdere, som byggede en succesfuld platform fra bunden på mindre end fire år.

- På samme måde er AGLs globale netværk, one-stop-shop koncept og dybe kunderelationer bevis på virksomhedens og dens medarbejderes succesfulde track record, og jeg er overbevist om, at dette partnerskab vil resultere i mange nye muligheder i fremtiden, siger Søren Holck Pape, CEO for NTG Air & Ocean i forbindelse med opkøbet.

Opkøbet forventes gennemført i juni. Herefter vil NTG's amerikanske datterselskaber fusioneres med AGL, som som fremover vil danne rammen om de amerikanske aktiviteter inden for luft- og søfragt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.205