23948sdkhjf

Bring leverer nu emissionsfrit til en million danskere

I oktober blev hovedstadsregionen grønnere. Nu indsætter Bring elektriske varebiler i Trekantområdet

Bring omstiller flere steder til elektrisk distribution. I oktober sidste år blev Bring emissionsfri i hovedstadsområdet. Nu er yderligere fire elbiler hentet ind og skal distribuere pakker i Trekantområdet.

– Nu når vi ud til mere end hver sjette dansker med vores emissionsfrie pakkeleveringer, siger Bjarne Lauritsen, director of operations hos Bring i Danmark.

- Bare ved at udskifte til el i Københavnsområdet sparer vi over 94 ton kuldioxid årligt. Det svarer til cirka samme mængde kuldioxid, som hvis over 40 biler holdt stille i et år - og så har vi ikke regnet de nye lokationer med.

De steder, hvor Bring nu også leverer emissionsfrit med elbiler, er Fredericia, Vejle, Kolding, Sjølund, Hejls - hvilket vil sige cirka 180.000 indbyggere. Tidligere har Bring omstillet til emissionsfri levering i København, Valby, Frederiksberg, Glostrup, Greve, Ishøj, Brøndby, Rødovre, Tårnby samt Dragør og på Samsø.

Brings bæredygtighedsrapport, som netop er offentliggjort, viser, at koncernen har reduceret udledningen af kuldioxid med tolv procent i 2021.

– Det er et resultat, vi er meget stolte af, men vi er ikke tilfredse. I Danmark er vores mål, at vi udelukkende skal tilbyde fossilfrie leveringer om tre år, siger Bjarne Lauritsen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125