23948sdkhjf

Mærsk henter Google-topchef til storsatsning

Mærsk-koncernen sætter ny kvinde i spidsen for sit blockchainprojekt, der skal modernisere og strømline containertransporten og overflødiggøre en masse af de gamle arbejdsgange.

Det oplyser Mærsk i en pressemeddelelse.

Navnet på den nye chef er Kim Spalding, der fra 4. april tager over fra Mike White, der går på pension. Kim Spalding indtager dermed topposten i GTD Solution, som er den forretningsenhed i rederigiganten, som er ansvarlig for TradeLens, som projektet hedder

Kim Spalding har tidligere haft lederroller i både Google og Starbucks. 

- Kim har over 20 års erfaring fra adskillige større virksomheder såvel som iværksættervirksomheder, hvor hun har stået for produktinnovation, som integrerer teknologi og drift for at fremme kundeværdier, siger Vincent Clerc, der er administrerende direktør for forretningsdivisionen Ocean & Logistics i Mærsk-koncernen.

Kim Spalding har brugt de sidste seks år som direktør og produktchef i Google i Californien, mens hun inden da var COO i start-up virksomheden Homejoy i San Francisco. 

Inden da havde hun fra 2008-2015 flere lederroller i Starbucks. 

- Kims track record og CV taler for sig selv, og vi betragter hende som den oplagte kandidat til at overtage stafetten, lyder det videre fra Vincent Clerc.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094