23948sdkhjf

Ny FedEx-service også i Danmark

Connect Plus henvender sig til virksomheder, som handler med online-shoppere i hele verden

Verdens største eksprestransportvirksomhed, FedEx Express, gør nu den internationale, dagsbestemte e-handelstjeneste – Connect Plus – tilgængelig i Danmark og 13 andre lande i Nord- og Østeuropa. Hermed er tjenesten aktiv i 24 europæiske lande, som får hurtig og billig forbindelser til 47 markeder verden over.

Tjenesten gør det muligt for e-handelsvirksomheder at sende deres produkter til online-shoppere i Europa på 1-3 dage, Nordamerika på 3-4 dage og Asien-Stillehavsområdet samt resten af verden på 3-5 dage – og det er til attraktive priser, oplyser FedEx, som forventer, at den globale internethandel vil overstige 5 billioner dollars i 2022 og vil vokse til mere end 7 billioner dollars i 2025.

- Med den seneste udvidelse af vores service vil virksomheder i det østlige og nordlige Europa kunne se frem til en større vækstrejse, fordi vi kan forbinde dem hurtigt og billigt til online shoppere overalt i verden, siger Torsten Gadfelt, der er Managing Director for FedEx Express’ nordiske operationer.

- E-handel på tværs af landegrænser vokser hurtigere end indenlandsk e-handel. Virksomhederne søger i stigende grad mere alsidige og omkostningseffektive løsninger, så de kan imødekomme forbrugernes skiftende behov.

Køber mere på tværs af grænserne
Under COVID-19-pandemien har detaillandskabet ændret sig voldsomt med kraftig vækst i e-handel både indenlandsk og på tværs af grænserne.

En forbrugerundersøgelse, der omfatter 40 lande verden over, viser, at 37 procent af e-handelskunderne købte mere på tværs af grænserne. Desuden gav 28 procent udtryk for, at de i fremtiden ville købe mere online fra forhandlere i udlandet.

Forbrugerne var mest utilfreds med leveringsprocessen. Mere end 70 procent af dem ville vælge en onlineforhandler, der tilbyder fleksible leveringsmuligheder frem for en, der ikke gør.  

Connect Plus er nu også tilgængelig i disse 14 lande:
Danmark
Estland
Finland
Grækenland
Irland
Letland
Litauen
Luxembourg
Norge
Rumænien
Schweiz
Slovenien
Tjekkiet og
Ungarn.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.097