23948sdkhjf

Fuskmistænkt havnedirektør siger op i protest

Den nyvalgte bestyrelse for Kolding Erhvervshavn er dybt splittet. Tre medlemmer inklusiv næstformanden har forladt den, og havnedirektøren har sagt op i protest, efter han ifølge flere kilder med en fiks manøvre har skjult en regning for et ophold på luksushotellet Ruths Hotel i Skagen for offentligheden.

Kolding Erhvervshavn havnet i en alvorlig krise, efter at havnedirektør Anders Vangsbjerg Sørensen ifølge flere af avisens kilder har fortalt sin nyvalgte bestyrelse, at han har ladet en af havnens private virksomheder lægge ud for et ophold for den kommunalt ejede havns bestyrelse på luksushotellet Ruths Hotel i Skagen sidste sommer for at skjule udgiften i havnens regnskab.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Anders Vangsbjerg Sørensen udtaler til avisen, at han ikke har gjort noget ulovligt, samt at han glæder sig til at uddybe sagen.

Tre medlemmer inklusiv næstformanden har også forladt den nyvalgte bestyrelse, skriver mediet.

Birgitte Munk Grunnet, (S) der er viceborgmester i Kolding Kommune og formand for havnens bestyrelse, bekræfter over for TV Syd, at Anders Vangsbjerg Sørensen har sagt op:

- Opsigelsen er kommet, efter vi og herunder jeg fik kendskab til nogle uregelmæssigheder i måden, hvorpå der er afregnet for et bestyrelsesseminar på Ruths Hotel i Skagen, og vi undersøgte sagen, siger Birgitte Munk Grunnet, til mediet.

Formanden fortæller desuden, at der inden længe bliver konstitueret en formand til havnen, til en ny er fundet, og at der skal findes tre nye bestyrelsesmedlemmer.

Anders Vangsbjerg Sørensen har ifølge Søfarts oplysninger været havnedirektør i Kolding siden 2016. Han har tidligere været lufthavnschef for Sønderborg Lufthavn og har international erfaring fra blandt andet Dandy Chewing Gum i Rusland og Ukraine.

Anders Vangsbjerg Sørensen har oprindeligt en finansiel baggrund fra bankverdenen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095