23948sdkhjf

Femte byggeri for samme kunde på fem år

Det er kun seks måneder siden, at entreprenørfirmaet Ib G Jensen A/S, IBG, indgik aftale med Holstebro Lagerhotel om at bygge tre lagerhaller på i alt 5.500 kvm - virksomhedernes fjerde projekt sammen, som står færdigt til efteråret.

Byggeriet er næsten lige gået i gang, men allerede nu er alle tre haller lejet ud. Derfor har logistikfirma og entreprenør indgået en ny aftale om byggeriet af endnu fire lagerhaller på i alt 7.500 kvm - efter samme skabelon som tidligere projekter – og lige overfor det igangværende byggeri. 

Det er dermed femte gang, at IBG og Holstebro Lagerhotel arbejder sammen, skriver entreprenørfirmaet fra Lemvig i en pressemeddelelse. 

- Vi har været glade for samarbejdet, og har gennem alle projekter oplevet at et ord er et ord – tidsplanerne blev overholdt – og kvalitet og økonomi var som aftalt, så derfor vil vi gerne fortsætte det gode samarbejde, siger Jesper Krogh, fra Holstebro Lagerhotel, i pressemeddelelsen.

Vil sikre fosyningen

Baggrunden for denne seneste udvidelse kan ifølge meddelelsen, at corona-tiden har fået mange virksomheder til at tænke forsyningssikkerhed ind og satse på mere og lokal lagerplads, så de ikke bliver ramt, hvis forsyningskæderne bliver presset ved eksempelvis nedlukninger rundt om i verden. Hos Holstebro Lagerhotel oplever man således stor efterspørgsel efter lagerplads fra lokale produktions- og handelsvirksomheder. 

Hallerne, IBG har opført, er udført i betonelementer og klargjort til, at der kan sættes flere porte i, og de kan efter behov opdeles eller lægges sammen, afhængig af de forskellige kunders behov for lagerkapacitet og hvilken type varer hallerne skal rumme.  

Projekteringen af det nye byggeri sættes i gang i løbet af foråret og IBG går i jorden efter sommerferien.

Projektet forventes at stå færdigt i juni 2023. 

25.000 kvm lagerplads

Holstebro Lagerhotel ejes af brødrene Jesper, Bjarne og Michael Krogh, der også står bag fragtfirmaet Flemming Krogh A/S.

Ud over de nuværende byggerier har Holstebro Lagerhotel bygget om i 2017 og bygget til i 2018 (1.234 kvm) og 2019 (4.600 kvm).

Med de to nye byggerier har Holstebro lagerhotel i alt 25.000 kvm lagerplads.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093