23948sdkhjf

Holch Povlsen-familien opretter logistikselskab

For fremtiden skulle det gerne gå lidt nemmere, når designselskaberne &Tradition, Frandsen og Stellar Works skal fragte varer verden rundt.

I hvert fald har Troels Holch Povlsen, der ejer de tre selskaber gennem selskabet Nine United, sammen med sønnen Anders Holch Povlsen taget kampen op mod det kaos, der de seneste år har kendetegnet de globale forsyningskæder.

Det skriver Finans.

Med oprettelsen af logistikselskabet Nine United Logistics vil familien og forretningspartner Adam Christian Dantzer sikre, at selskaberne i såvel Nine United som i Anders Holch Povlsens Brightfolk kan hente hjælp, når det kommer til logistikken.

– Formålet med selskabet er at yde assistance omkring forbedringer og optimeringer i logistikkæden i virksomheder tilknyttet Brightfolk A/S og Nine United A/S, skriver Mogens Madsen, direktør i Nine United, i en mail til avisen.

Ifølge Mogens Madsen er det tanken, at selskabet skal skabe en platform for forbedringer i logistikkæden, eksempelvis gennem konsolidering af fragtaftaler og optimering af transporter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125