23948sdkhjf

DB Schenker åbner Taulov-terminal

I dag den 3. januar 2022 åbner DB Schenker den nye logistikterminal i Taulov.

Dette er samtidig starten på et helt nyt produkt, idet DB Schenker nu kan tilbyde et landsdækkende distributionsnetværk i eget regi.

Med cirka 100 egne distributionsbiler dækker DB Schenker nu hele Danmark med miljørigtige løsninger, da samtlige biler kører 100 procent på det vedvarende biobrændstof HVO100 biodiesel.

- Som en af verdens største transport- og logistikudbydere er det vores pligt at passe på verdenen omkring os, og gøre en forskel, når det gælder miljøet og dermed bidrage til at nedbringe CO₂ udledning, siger DB Schenkers adm. direktør i Danmark, Henrik Dam Larsen.

I maj tog Fremtidens Logistik en snak med Henrik Dam Larsen om det nye byggeri. 

- Vi bygger en bygning til det, vi skal bruge den til. Der er nok nogen, der ser at vi får 7800 kvadratmeter og tænker – kan de virkelig være i det hus? Men det er simpelthen fordi, at Schenkers huse arbejder 24/7.

- Det er måske en slidt floskel, men det gør vi virkelig. Vi planlægger så vi får biler ind på alle tidspunkter, så vi ikke har nogle peaks om morgenen og aftenen, sagde Henrik Dam Larsen i den forbindelse.

Læs hele interviewet her: Henrik Dam Larsen er ikke "økoflipper": Schenkers nye logistikcenter bliver alligevel bygget grønt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.082