23948sdkhjf

Salling Group-lager i strid med lokalplan - kommunen hænger på regningen

Ved Salling Group terminal i Vejle har man været i gang med at udvide. For at kunne få plads til udvidelsen af lageret, har de adspurgt kommunen om lov til at fælde et plantebælte bestående af træer langs vejen på Englandsvej i Vejle.

Det fik de lov til, og træerne blev derfor fældet. Det viser sig dog imidlertid, at kommunen aldrig skulle have givet lov. I hvert fald medmindre de kom frem til at give en dispensation, idet træfældningen strider imod lokalplanen for området.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

I mellemtiden har man hos kommunen også erkendt, at der er begået en fejl, da man gav Salling Group lov til at fjerne plantebæltet, og derfor vil man heller ikke omstøde beslutningen. Blandt andet grundet den store betydning, som udvidelsen har for Salling Group.

- Det ville være for drastisk. Det betyder ret meget for Salling, at de kan få deres infrastruktur til at fungere, og det vil være noget af et indgreb, hvis de skulle retablere det hele, siger formanden for teknisk udvalg, Gerda Haastrup Jørgensen (V), til avisen.

Planen er nu, at et nyt beplantningsbælte skal etableres langs vejen. Det bliver dog ikke Salling Group, der kommer til at hænge på den regning.

- Vi mener ikke, at de skal lide under, at vi har begået en fejl. Vi har vel en forpligtelse til at læse lokalplanen, og nu får vi et resultat, som er bedre, for de nye træer og buske vil højne det en anelse, siger udvalgsformanden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203