23948sdkhjf

DHL hopper også med på SAF-bølgen

Kuehne + Nagel har stort set kun lige nået at melde ud, at de fremover vil tilbyde alle deres kunder at tilvælge det bæredygtige flybrændstof SAF på deres logistikløsninger. 

Nu følger endnu en logistik-kæmpe trop. 

Deutsche Post DHL Group fortæller i dag, at de vil investere i underkanten af en halv milliard kroner i SAF. 

Læs mere om SAF her - hvad er det, og gør det overhovedet en forskel?

Ifølge DP DHL Group skal investeringen spare 70.000 tons CO2.

For de tyske logistikgiganter er det et af de første, spæde skridt mod deres målsætningen om at skære mindt 30 procent af deres brændstofsbehov via bæredygtige brændstoffer inden 2030.

- Som verdens førende logistikleverandør er det vores ansvar at spille en aktiv rolle i at lede vores industri mod en bæredygtig fremtid. I tråd med vores virksomheds "Mission 2050: Zero Emissions" og vores forpligtelse til "Business Ambition for 1,5°C"-kampagnen har vi lovet at investere cirka 7 mia. euro (52 mia. kr., red.) inden 2030, siger Melanie Kreis, CFO, Deutsche Post DHL Group.

Det bliver virksomheden Neste, der skal være hovedleverandør af SAF-brændstoffet, der skal produceres på brugt madlavningsolie. 

Brændstoffet vil bruges på flyvniger fra DHL Expres i East Midlands Airport og skal være medvirkende til at transport 1500 tons gods ugentligt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094