23948sdkhjf

Schweizisk sværvægter vil tilbyde kunder luftfragt på bæredygtigt brændstof

Når kunderne hos det schweiziske logistikfirma Kuehne + Nagel i fremtiden skal bestille deres transportløsninger, for de nu mulighed for at tilvæge brugen bæredygtigt flybrændstof.

Ifølge schweizerne selv bliver de den første logistikudbyder, der tilbyder det såkaldte sustainable aviation fuel (SAF) - bæredygtigt flybrændstof - til deres kunder. 

Tilbuddet vil fungere på den måde, at kunderne i bestillingsprocessen vil få mulighed for at vælge SAF og prisforskellen vil øjeblikket blive udregnet på det specifikke tilbud. Tilbuddet gælder uanset flyselskab eller hvorfra eller -til afgangen går. For at opnå CO2-neutralitet vil Kuehne + Nagel udskifte hver liter traditionelt brændstof med 1,33 liter SAF. 

Foto: Kuehne + Nagel

Det angivne liter SAF vil herefter blive krediteret de 12,8 mio. liter SAF, der er tilgængeligt for Kuehne + Nagel, mens kunden modtager et certifikat, der beviser CO2-besparelsen.

Yngve Ruud, der er medlem af bestyrelsen for Kuehne+Nagel og ansvarlig for Air Logistics-divisionen, knyttede følgende kommentar til det nye produkt.

- Som en del af Net Zero Carbon-programmet og migrationen til en lav-carbon forretningsmodel, fortsætter vi med at udvikle nemme og gennemsigtige bæredygtige forsendelsesmuligheder, så vores kunder har altid et valg om, hvordan de vil minimere miljøpåvirkningen af deres forsendelser. Med det nye SAF-tillæg, der nu er tilgængeligt på alle tilbud, kan vores kunder hurtigt skifte fra hensigt til klimahandling, sagde han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.175