23948sdkhjf

Bestseller henter erfaren profil som logistikdirektør

I en tid hvor forsyningskæderne er under historisk pres, kan det næppe komme som nogen overraskelse, at det giver god mening at have styr på logistikken fra øverste led i en virksomhed.

Det er også med den tanke i baghovedet, at Bestseller fra 1. december har hentet Allan K. Kjærgaard ind som logistikdirektør.

Han kommer fra en stilling som executive vice president for logistik hos Jysk.

- Logistik har aldrig været vigtigere

Det er en erfaren herre i logistikbranchen, som Bestseller får ind, idet han før Jysk også har slået sine folder hos Lantmännen Unibake og Carslberg.

For Bestseller giver ansættelsen af Allan K. Kjærgaard god mening i en tid, hvor det kræver stor fokus og viden at få logistikken til at gå op og få varer på hylderne.

- Logistik har aldrig været vigtigere for en virksomhed, og vi har i de senere år investeret i og udbygget vores forsyningskæde betragteligt. Både kommercielt og organisatorisk, hvor vi vil være endnu tættere på vores kunder, men også for at vi kan levere på de meget ambitiøse klimamål, vi har sat, hvor transport er et naturligt element. Det kommer vi alt sammen til at fortsætte og accelerere markant. Vi har ambitioner, vi skal arbejde hårdt for at indfri, og jeg er sikker på, at Allan er den helt rigtige til at kunne bidrage til det, siger Bestseller-topchef Anders Holch Povlsen i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv glæder sig også til at tage fat på arbejdet.

- Bestseller er kendetegnet ved en særlig kultur og en enorm dygtighed, hvilket man også har vist gennem de seneste måneder, hvor hele den globale supply chain har været historisk udfordret, men hvor Bestseller trods udfordringerne har formået at holde sig foran og været mindre berørt end så mange andre. Det vidner om et stærkt hold, jeg ser meget frem til at stå i spidsen for, ligesom jeg samtidig ved, hvad der venter af store projekter i fremtiden. Det glæder jeg mig enormt til at blive en del af, siger Allan K. Kjærgaard i pressemeddelelsen.

Indtil Allan K. Kjærgaards ansættelse har det været CFO Thomas Børglum Jensen, der har været logistikansvarlig hos Bestseller.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094