23948sdkhjf

Danish Crown lægger al transport af svin og okse på køl hos Mærsk

I de næste tre år skal alt svine- og oksekød transporteres på køl med Mærsk-skibe og gå gennem Mærsks logistiksystemer, når Danish Crown sender sin enorme produktion af fødevarer rundt i verden.

De to parter har indgået en form for eksklusivaftale. Alle enheder, som er en del af Danish Crowns omfattende produktion med 25.000 ansatte, skal som udgangspunkt transportere fødevarer med Mærsk. Brug af Mærsks åbne blockchain-platform Tradelens er også en del af aftalen.

- Vi er glade for at blive valgt som Danish Crowns vigtigste logistikvirksomhed. Fødevareforsyningskæden er meget krævende, men vi vil arbejde hårdt på at levere hurtige, pålidelige og dynamiske forsyningskædeløsninger til Danish Crown, siger Vincent Clerc, Executive Vice President og CEO Ocean og Logistik. A.P. Møller-Mærsk i en pressemeddelelse.

Danish Crown er en af ​​verdens største eksportører og den største leverandør af svinekød i Europa. Danish Crown Group er desuden den største kødforarbejdningsvirksomhed i Europa, og Danish Crown Beef er en nøglespiller på det europæiske oksekødsmarked, mens koncernhandelsvirksomheden ESS-FOOD sælger og distribuerer friske og frosne fødevarer på verdensplan. Aftalen omfatter endelig DAT-Schaub, som er en global markedsleder inden for pølser til pølseproduktion over hele verden.

Med en enorm eksport til Asien og en voksende forretning i både Nord- og Sydamerika er det vigtigt for Danish Crown at sikre sin forsyningskæde.

I aftalen med Mærsk ligger også et signal om bæredygtighed.

- Der er ingen tvivl om, at Mærsk er i spidsen for bæredygtighedsovergangen inden for containerlogistik, hvilket i høj grad stemmer overens med vores egne ambitioner om at blive verdens mest bæredygtige kødleverandør i 2030, siger Jais Valeur, koncernchef i Danish Crown.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.158