23948sdkhjf

Vicedirektør i Danske Havne erstattes hurtigt

Ansøgerne har været hurtige ved tasterne, da stillingen som ny vicedirektør i brancheforeningen Danske Havne blev slået op, efter den hidtidige vicedirektør Susanne Isaksen i september blev headhuntet til et job i Øresund A/S, hvor hun iden 1. oktober arbejder med havnetunnelen.

Brancheforeningens direktør Tine Kirk ser ifølge en pressemeddelelse frem til igen at få en makker til at løfte opgaverne.

Valget faldt på Lars Holm Nielsen, 48 år, der 1. november tiltræder den ledige stilling for at varetage de danske erhvervshavnes interesser.

Lars Holm Nielsen kommer fra en lederstilling i Dansk Industri (DI), hvor han har haft ansvar for regelforenkling, iværksætteri og SMV-politik.

Han er cand.merc.jur. fra CBS i 1999 med et MBA-semesterophold i Ottawa i Canada og har haft ledende stillinger i både EU-kommissionen, hvor Lars Holm Nielsen koordinerede indre marked-indsatsen, og i Patent- & Varemærkestyrelsen samt Erhvervs- & Selskabsstyrelsen.

I alle stillingerne har han haft opgaver med internationalt indhold, og det har vejet tungt.

- Han kan bidrage til såvel strategi som daglig drift, og han har præcis den tunge, internationale bagage med, vi som brancheorganisation for havnene har brug for, siger direktør Tine Kirk i pressemeddelelsen.

Lars Holm Nielsen vægter også selv EU og det internationale højt.

- Jeg har en stærk ambition om at styrke dansk erhvervslivs grundvilkår og udviklingsmuligheder. Samspillet med det internationale samfund, særligt EU, er i min optik afgørende for at fremme danske virksomheders vækstpotentiale, siger han. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094