23948sdkhjf

Svenske robot-hyldevogne for millioner til Tyskland

Svenske FlexQube vinder projekt til produktionsanlæg i Tyskland.

Det svenske logistikselskab FlexQube, der primært gør sig i automatiserede hyldevogne- og reolsystemer til produktionsindustrien, distribution og lager, har vundet en millionordre i Tyskland.

Der er tale om et firma med industrielt udstyr, der har afgivet en ordre på halvanden millioner kroner hos FlexQube for levering af hylde- og pallevogne til deres produktionsanlæg i Tyskland.

Ordren vil blive leveret i løbet af efteråret, og den endelige levering vil finde sted i begyndelsen af ​​2022.

CEO Anders Fogelberg er begejstret for den nye ordre.

- Vi begynder at se en klar effekt på alle de investeringer og aktiviteter, vi har gennemført i Europa i de senere år, og har et stærkt momentum, når det kommer til ordreindgang for Tyskland, Østrig og Schweiz og i Europa generelt på det seneste. Europa er et meget vigtigt og stort marked for os på lang sigt, og det er meget tilfredsstillende, at vi nu ser en hurtigt forbedret ordreindgang. I juni modtog vi også vores største ordre hidtil i Frankrig, da en virksomhed inden for vindkraftindustrien bestilte vogne til en værdi af ca. 750.000 kr.

Robot-løsninger til kunder indenfor bilindustri og vindmølleproduktion

FlexQube er et teknologiselskab med hovedkontor i Göteborg i Sverige, og selskabet har især slået sig op på at levere løsninger til vognbaseret materialehåndtering ved hjælp af et modulært koncept, der består af løsninger til både robot- og mekaniseret vognlogistik.

På kundelisten findes der selskaber inden for produktionsindustrien, distribution og lager. Eksempler på større kunder er Volvo Cars, Siemens, Autoliv, Scania, Oda og Mann + Hummel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

1.254