23948sdkhjf

Nyt center til transport- og logistikuddannelser i Midtjylland

Et nyt uddannelsescenter til transportuddannelser skyder snart op i Logistikparken i Brabrand.

Snart skyder et nyt uddannelsescenter til transportuddannelser op i Logistikparken i Brabrand.

Her har Dekra – en privat udbyder af transportuddannelser – købt en grund, hvor der skal opføres et uddannelsescenter på mere end 3.000 m2 samt lagerhal og udendørsarealer, der lige som bygningerne er skræddersyet til Dekras brug.

Efter planen begynder byggeriet i oktober, og Dekra Midtjylland forventer at flytte ind i august 2022.

Designet til formålet

Dekra Danmark driver AMU- og uddannelsescentre i hele landet, men det nye byggeri i Brabrand bliver Dekra's første uddannelsescenter, der er designet til formålet.

- Vi får dobbelt så meget plads, som vi har nu i Brabrand. I Dekra er vi vant til at overtage eksisterende bygninger og indrette dem til vores formål. Nu har vi kunnet sætte vores præg på bygningerne og arealet fra de første streger, og vi glæder os meget til at tage uddannelsescentret i brug, siger administrerende direktør i Dekra Midtjylland, Karsten Trend Poulsen.

Der lugter af transport

Med den nye lagerhal bliver der også god plads til Dekra's lager- og logistikkurser, og i det hele taget er Logistikparken et perfekt sted at ligge for Dekra's uddannelsescenter fortæller direktøren. 

- Vi har haft en god dialog med Aarhus Kommune og er glade for muligheden for at bygge et nyt uddannelsescenter i netop Logistikparken, selv om vi ikke selv er en decideret transportvirksomhed. Men det er vores kunder. De fleste af vores aktiviteter involverer medarbejdere i logistikbranchen, så det giver det giver god mening at placere et uddannelsescenter der, hvor der i forvejen lugter af transport, siger Karsten Trend Poulsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094