23948sdkhjf

DSV-rapport peger kontinuitet og lokalt fokus i forsyningskæderne

Coronakrisen har været med til at sætte forsyningskæden øverst på agendaen hos de fleste virksomheder. Samtidig har den forstærket mange selskabers fokus på kontinuitet i forsyningen, der også i højere grad skal være lokalt forankret.

Det er nogle af konklusionerne i en rapport, som den danske speditørkoncern DSV har udarbejdet i samarbejde med PARC-instituttet for produktion, logistik og inventar, der hører under Cardiff University i Wales. Det skriver mediet Mobility Watch.

- Størstedelen af de selskaber, vi har talt med, har fokus på kontinuitet i forsyningskæderne. De skal stadig være effektive og optimerede, men samtidig bevare kontinuiteten i forsyningen. Og det leder tilbage til spørgsmålet om det globale kontra det lokale, fortæller Mike Wilson, der er direktør for global logistics manufacturing services hos DSV.

Effekterne af de trends, der ifølge rapporten voksede frem i 2010'erne, var, at flere virksomheder efterspurgte en højere grad af sikkerhed og kontinuitet i deres forsyningskæder - et behov, som nu er blevet forstærket markant som følge af coronapandemien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063