23948sdkhjf

Højhastigheds-robotter skal sikre leveringshastigheden til 7500 butikker

Når kunder fremover køber boliginteriør og livsstilsprodukter fra Society of Lifestyle, begynder varens rejse hos en topmoderne lagerrobot. Familievirksomheden har nemlig investeret i et AutoStore-robotlager fra Element Logic, som er et fuldautomatiseret lager, der betjenes af højhastigheds-robotter.

De i alt 16 robotter plukker automatisk de enkelte varer fra 20.000 kasser, og de skal sætte yderligere tempo på produkternes vej ud til kunderne. Den nye løsning er netop blevet indviet og taget i brug på virksomhedens lager i Ikast.

Society of Lifestyle

  • Stiftet i 2002 under navnet House Doctor af søskendetrioen Gitte Juhl Capel, Rikke Juhl Hensen og Klaus Juhl Pedersen
  • Står bag House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki, Monograph og ByNORD
  • Hovedkvarter i Ikast med kontorer i Sverige, Spanien, England, Holland, Tyskland og USA
  • Beskæftiger ca. 160 medarbejdere
  • Produkterne forhandles gennem ca. 7.500 detailbutikker og webshops i Danmark og udlandet

- Når vi kigger fremad, kan vi se et øget behov for at håndtere vores varer på en anderledes, effektiv og mere skalérbar måde. Investeringen vil effektivisere og lette arbejdet med at pakke ordrer betydeligt, og fremover kan vores medarbejdere koncentrere sig om at pakke større produkter, mens robotterne kan håndtere de mindre produkter, lyder det fra CEO hos Society of Lifestyle, Martin Skov Hansen.

Høj leveringssikkerhed og -hastighed

Society of Lifestyles mange produkter forhandles via mere end 7.500 detailbutikker og webshops i Europa og USA. 

- Vi vil gerne give vores forhandlere en fremragende service og den samme grad af leveringssikkerhed og -hastighed, som vi kender det fra B2C-segmentet. Her er vi vant til at modtage vores varer inden for utrolig kort tid, og med AutoStore er vi et stort skridt nærmere at kunne realisere dette, forklarer Martin Skov Hansen.

Han forventer samtidig, at det nye robotlager vil frigive cirka 1.000 m2 lagerplads i forhold til virksomhedens manuelle lagersetup.

Verdens førende AutoStore-installatør

Det er Element Logic - verdens førende AutoStore-integrator i 2020 målt på antal installerede anlæg - der skal levere og installere Society of Lifestyles robotlager.

- Society of Lifestyle er en virkelig spændende virksomhed med nogle sunde værdier og store ambitioner for fremtiden. Deres investering i og brug af deres AutoStore-anlæg er dybt forankret i virksomhedens strategi, og vi er superglade for at være en del af projektet, siger Nikolaj Bjørn Eriksen, adm. direktør i Element Logic Danmark.

Element Logic har mere end 160 medarbejdere i Europa og omsatte for 100 millioner euro i 2020. Hovedkvarter er beliggende i Norge med datterselskaber over hele Europa, herunder i Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141