23948sdkhjf

Coop forlænger "strategisk vigtigt" samarbejde på lager og distribution

Dagligvarevirksomheden Coop Danmark,fornyer det strategiske samarbejde med Relex Solutions, der leverer integrerede planlægningsløsninger til detailbranchen. Den danske detailgigant driver mere end 1.000 butikker i Danmark, fordelt på  kæderne Fakta, Irma, Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen med en omsætning på 45 millarder kroner.

Coop Danmark vil fortsætte brugen af Relex på tværs af forretningsfunktioner og styrke detailplanlægningsprocesserne i alle deres butikker og distributionscentre, ved at optimere deres supply chain, forecasts, kampagner og space planning i den integrerede Relex Living Retail platform, lyder det i en pressemeddelelse.

- Udvidelsen af vores succesfulde partnerskab med Relex er strategisk vigtigt for os i Coop Denmark. Vi vil være sikre på, at vi anvender den mest avancerede og effektfulde detailplanlægningsløsning på markedet for at forblive konkurrencedygtige, uanset hvilken fremtid, vi går i møde. Vi ser frem til fortsat at arbejde med Relex og frigive mere værdi i hele organisationen, udtaler Henrik Gerdt, Logistic Director hos Coop Danmark.

Fortsætter arbejdet med at optimere processer

Relex leverer et AI-baseret værktøj til detailhandlere, der øger nøjagtigheden i forecast og replenishment. Coop Danmark bruger løsningen til både at nedbringe spild og reducere lagerbeholdninger i alle butikker og distributionscentre, samt øge servicegraden og salget.

- Vi er meget taknemmelige for den tillid Coop Danmark har vist os og vores løsningsplatform og vi ser frem til at forsætte vores arbejde med at optimere processer på tværs af funktioner og levere målbar værdi, udtaler Søren Gram Christensen, Country Manager for Relex Solutions i Danmark.

- Vores partnerskab med Coop Danmark er baseret på et fælles mål om aldrig at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkt eller kundeservice, og det ser vi frem til at fortsætte med, fortsætter han.

Skal skabe værdi i hele organisationen

Coop Danmark er i øjeblikket ved at afslutte et SAP IT-implementeringsprojekt hvor målet er at transformere forretningsgange og modernisere IT-systemer. En fuld integration mellem Relex og SAP gør det muligt for Coop Danmark at dele informationer og skabe værdi i hele organisationen.

- Relex spiller en central rolle i vores strategi om at have en stærk IT-infrastruktur. De leverer værdifuld sparring når vi skal navigere i det evigt foranderlige detaillandskab med alle dets muligheder og udfordringer. Med Relex har vi en stærk og pålidelig partner der optimerer vores centrale detailprocesser for at supportere vores supply chain, space og butikskommunikation, udtaler Henrik Gerdt, Logistic Director hos Coop Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078