23948sdkhjf

Lun og ihærdig nordjyde vinder Transportens Elevpris 2021

Den 28-årige Nicolai Lyse Krathus har netop vundet prisen som årets transportelev – en pris, som uddeles af arbejdsgiverforeningen ATL.

Prisuddelingen fandt sted tirsdag hos Silvasti Transport i Fjerritslev, hvor Nicolai Lyse Krathus har taget den praktiske del af sin uddannelse. Skoledelen har han taget på Aarhus Business College.

- Nicolai er ikke bare dygtig til sit arbejde. Han er også en god kammerat og kollega. Det er en fornøjelse at overrække prisen til en elev, som har formået at markere sig så stærkt i sin elevtid, fortalte branchedirektør Lars William Wesch fra ATL ved overrækkelsen.

- Som elev udarbejdede Nicolai Lyse Krathus manualer, som gav chaufførerne en introduktion til virksomhedens flådestyringssystem. Han er både ihærdig og dygtig – og så skaber han med brug af humor og lune et godt klima omkring sig.

Han er et forbillede

Dommerkomiteen skriver i begrundelsen for at tildele Transportens Elevpris til Nicolai Lyse Krathus, at han har været et forbillede for andre elever.

Nicolai er fagligt meget dygtig, hvilket han både har demonstreret i skoledelen af uddannelsen og ved at håndtere de stillede opgaver på virksomheden med stor selvstændighed og ildhu.

- Første gang han fik ansvaret for ny kørsel, håndterede han en række vanskelige situationer dygtigt og ved at bevare roen og overblikket til gavn for kollegaer og kunder. Nicolai har udvist stort engagement i sin uddannelse og har på alle områder været et forbillede som elev, skriver dommerkomiteen i begrundelsen.

Dommerkomité 

Dommerkomiteen består af:

* Stina Vrang Elias, formand for rådet for de erhvervsrettede uddannelser og adm. direktør for Tænketanken DEA
* Julie Madsen, formand for Erhvervsskolernes Elevorganisation
* Simon Neergaard-Holm, direktør for skille.dk

Priserne som årets transportlærling og årets transportelev er indstiftet af ATL og blev uddelt første gang i 2019.

- Med priserne vil vi gerne udtrykke vores respekt og hyldest til de unge der går transportvejen, siger Lars William Wesch.

Foruden æren får prismodtageren en skulptur designet af guldsmed Nicolai Appel.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078