23948sdkhjf

Automatiseret intern transport: MiR lancerer ny trækkrog til vogne

Mobile Industrial Robots lancerer nu Mir 250 Hook, der som den eneste AMR(autonome mobile robotter, red.)-løsning på markedet automatisk kan hente og trække vogne efter sig.

Mir Hook 250 er et topmodul til Mirs robot Mir 250, der kan navigere i miljøer med stor trafik af mennesker. Den nye og patenterede trækkrog er en opdateret udgave af Mir Hook fra 2016.

- Det er let og overkommeligt, også økonomisk, at automatisere intern transport af de forskellige vogne og transportbure, som virksomheder, logistikcentre og hospitaler i forvejen bruger. Der skal hverken ændres på indretning eller købes nye vogne, i og med vores MiRHook kan finde og tilkoble langt de fleste typer vogne via QR-koder eller April Tags, siger Søren E. Nielsen, President i Mir i en pressemeddelelse.

Mir 250 Hook kobler automatisk vogne til og sætter dem af uden menneskelig involvering. 

Der er ikke en begrænsning på antallet af vogne én Mir 250 Hook kan hente og bringe til forskellige positioner, og robotten kan opsamle vogne i forskellige størrelser og højder. 

- På en montagelinje skaber det eksempelvis et bedre og mere effektivt flow, når de ansatte automatisk får leveret komponenter i tide og kan bruge al deres tid på montage frem for at skulle hente materialer og dele undervejs i montagearbejdet. Samtidig sparer virksomhederne plads, fordi vogne med komponenter leveres rettidigt fra lageret, i stedet for at de skal stå og fylde i produktionen, konstaterer Søren E. Nielsen hos Mir og fortsætter.

- Der er optimeringer at hente på tværs af industrier og sektorer med Mir 250 Hook. Hver dag flyttes mange tusinder bure med pakker rundt i logistikvirksomheder, og her vil der være store gevinster ved at skifte den manuelle transport med Mir 250 Hook. I sundhedssektoren ser vi også et betydeligt potentiale for at aflaste personalet ved at automatisere intern transport af linned, affald og lignende.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094