23948sdkhjf

Skal flytte kiks og kager: Frode Laursen i samarbejde med Orkla

Orkla indgår aftale med logistikvirksomheden Frode Laursen og sikrer sig en moderne og bæredygtig distribution og opbevaring af kiks og kager, det fortæller Frode Laursen i en pressemeddelelse.

Det nye lager opføres i Mälardalen, som er centrum for dagligvarehandelen i Sverige og en optimal geografisk placering for oplagring og distribution til svenske kunder.

Lageret vil blive opført og drevet af Frode Laursen, der for nyligt blev kåret som årets transportvirksomhed i Danmark for sin grønne omstilling. Det nye lager er en logisk følge af at Orkla i begyndelsen af 2023 flytter produktionen af kiks til Riga, Letland.

- Det nye lager i Eskilstuna bliver et vigtigt distributionsknudepunkt for os nu, når vi bygger en ny moderne og bæredygtig kiksfabrik, siger Magnus Forsling, chef for råvareforsyning og logistik Orkla Confectionery & Snacks Sverige.

- Vi samler ekspertise og ressourcer for at skabe størst mulig værdi for forbrugerne, siger Simon Tjäder, salgsdirektør Orkla Confectionery & Snacks Sverige.

Opførelsen af lageret vil blive drevet med 100 procent vedvarende energi, intelligent energiovervågning og -kontrol, LED-belysning, regnvand og varmegenvinding.

- Vi ser meget frem til at løfte denne opgave sammen med Orkla, hvor jeg tror, at det både var vores stærke forankring i Norden, et omkostningseffektivt koncept og vores fokus på kvalitet og bæredygtighed som var afgørende for at vinde opgaven, siger Thomas Corneliussen, CEO i Frode Laursen.

Målet er at flytte al distribution af kiks og kager til svenske kunder fra Kungälv til Eskilstuna i andet kvartal 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093