23948sdkhjf

Salget af Bring Frigo er gået i vasken

For to måneder siden meddelte Posten Norge, at man ville sælge sit datterselskab, Bring Frigo, som er en af Skandinaviens største transportører af frost- og køle- og frostvarer. Man havde indgået en aftale med det tyske investeringsselskab Aurelius.

Nu annulleres aftalen imidlertid, selv om konkurrencemyndighederne har givet grønt lys for handelen. Det skyldes – ifølge Posten Norge – at Aurelius ikke har truffet de nødvendige foranstaltninger for at kunne gennemføre transaktionen.

- Vores beslutning om at opsige aftalen er en logisk konsekvens af, at køberen ikke opfylder sin del af aftalen, siger Posten Norges viceadministrerende direktør Thomas Tscherning.

Hvis aftalen var gået efter planen, ville den nye ejer også kunne have taget det gamle navn – Frigoscandia – med sig.

Bring Frigo AB forbliver et fritstående datterselskab til Posten Norge, som vil fortsætte realiseringen af planene for selskadets fremtidige udvikling.

Markedsleder i Sverige

Bring Frigo AB er markedsleder inden for tempereret logistik i Sverige og driver et internationalt netverk i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland og Frankrig.

Bring Frigo havde i 2020 en omsætning på 2,4 milliarder svenske kroner og cirka 900m ansate.

Aurelius Equity Opportunities SE & Co KGaA er et børsnoteret holdingselskab til Aurelius Group, en investeringskoncern med kontorer i München, London, Stockholm og Amsterdam.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.174