23948sdkhjf

Sportsbutikker oplever kraftig vækst: Nu bygger de 20.000 kvadratmeter logistikcenter på syv måneder

Sport24 og Sports Group Danmark oplever kraftig vækst og har behov for mere plads.Derfor er de nu gået sammen om at agere fælles bygherre på et nyt, stort logistikcenter. 

Det oplyser totalentreprenører på projektet HPH Totalbyg i en pressemeddelelse. Det er det til dato største projekt for HPH Totalbyg.

Centeret skal håndtere Sport24’s online shop og levere ud til deres detailbutikker, mens Sports Group er en engrosforretning, der leverer til blandt andre Sport 24, Sportsmaster.

Logistikcenteret bygges på en grund i Silkeborg ved afkørsel 33 Funder på Silkeborgmotorvejen som nabo til Sport24’s nuværende kontor og lager.

Byggeriet indledes i maj og ventes at være færdigt ved årsskiftet. Der kommer et lager og logistikcenter på 20.300 kvadratmeter foruden 800 kvadratmeter kontor.

- Vi glæder os til sidst på året at samle vores aktiviteter fra fem forskellige lokationer. I Sports Groups del får vi 20.000 pallepladser og et velfungerende system til ”cross stocking”. Vi modtager paller i den ene ende og laster dem over i biler i den anden. Med en vækst på 40 procent er det afgørende at få et nyt logistikcenter, siger Bjarne Jeppesen, CEO i Sports Group Denmark, i pressemeddelelsen.

Sport24 indretter en autostore med robotter til at plukke varer til forsendelse i en del af arealet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.234