23948sdkhjf

Shell genopstår i Køge med nyt lastbilanlæg

Efter et par års fravær vender Shell tilbage til Køge ved Skandinavisk Truckcenter. Så nu kan de mere end 11.000 lastbiler, der dagligt kører via Køgebugt motorvejen, både tanke Shell diesel og naturgasbaseret Shell GTL-Fuel på det store truckcenter ved Køge, det fortæller DCC Energi, der driver Shell stationsnettet i Danmark, i en pressemeddelelse.

Med åbningen af endnu et Shell truck-anlæg fortsætter DCC Energi med at udbygge tilbuddet til den tunge transport. Genetableringen i Køge for den tunge trafik følger i kølvandet på seneste tids åbninger af truckanlæg i Silkeborg, Vordingborg og en nylig opgradering af Shell Vasbygade i København. Det kommende år byder på yderligere to-tre nye anlæg til lastbiler, forudser Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi.

- Lige siden vi i 2016 overtog en stor del af Shell tankstationerne, har vi arbejdet på at styrke vores position på den tunge transport. Det har vi blandt andet gjort med det gode kortsamarbejde, vi har med IDS. Et samarbejde, der reelt giver transportører adgang til det bredeste netværk af Shell, IDS, Q8 og F24 stationer med Shell Card Erhverv. Men vi har også sat ind på etablering af nye Shell Truck-anlæg, hvor vi naturligt kan tilbyde kunderne Shells gode brændstoffer. Ikke mindst GTL-brændstof, som vi i dag har på syv af vores trucksites, siger han.

Mere GTL-brændstof og AdBlue

Det nye truck-anlæg i Køge får også det naturgasbaserede GTL-brændstof, der brænder renere og derfor udleder færre partikler end almindelig diesel. Brændstoffet kan tankes præcis som diesel og kræver ingen tekniske justeringer af lastbilen.

Truck-anlægget på Centervej 4 i Køge har to baner, hvorfra der kan tankes diesel, GTL og AdBlue. Dermed udbygger truck-anlægget også mulighederne for at tanke AdBlue hos Shell, hvor der nu i alt er 39 stationer med AdBlue-pumpe. Senest er der også kommet AdBlue på de vigtige anlæg for den tunge transport hos Shell 7-Eleven Karlslunde, Shell 7-Eleven Tuelsø, Shell 7-Eleven Ejer Bavnehøj samt Shell Skive og Shell Give.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078