23948sdkhjf

Endnu et godt år for Køge Havn

På trods af Covid-19 så blev 2020 blev igen et rigtigt godt år på Køge Havn. Således skabte havnen i 2020 et bundlinjeresultat på 11,8 mio. kr. og præsterede en håndtering af over 2 mio. tons gods over kaj.

Det skriver havnen i en pressemeddelelse.

Køge Havns bestyrelsesformand Kim Lindsø, glæder sig naturligvis over at kunne fremlægge det meget tilfredsstillende resultat, og udtaler i den forbindelse:

- Årsregnskabet for 2020 oversendes nu til Køge Byråds endelige godkendelse, og viser igen på alle måder at Køge Havn er en solid og mangeartet forretning, der står godt rustet i forhold til globale påvirkninger.

Forventninger til fremtiden

I Køge Havn fejler tiltroen til fremtiden heller ikke noget; forventningen er en stabil vækst i de kommende år, i takt med at havenes nye arealer tages i brug.

Thomas Kampmann, der er direktør for Køge Havn og Skandinavisk Transport Center ser frem til at Køge Havn i 2021 kan aktivere yderligere nye arealer, og siger i denne forbindelse:

- Køge Havn er nu i gang med en omfattende lokalisering af nye virksomheder og aktiviteter på havnen, dette kræver naturligvis investeringer og dermed afskrivninger, og han fortsætter:
- Ser vi på Køge Havns resultat før afskrivninger ender dette i 2020 på 22.4 mio. kr., hvilket er det bedste i havnens historie.
 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141