23948sdkhjf

Erhvervsklyngen MARLOG etablerer sig i Danmarks logististik-hjerte

Danmarks nationale klyngeorganisation for det maritime erhverv og logistik (MARLOG) etablerer sig i Trekantområdet og får fast base i Port House, som er havneselskabet ADP’s nye kontordomicil i Fredericia.

Transport- og logistiksektoren er med mere end 14.000 arbejdspladser områdets største erhvervsklynge, og havneselskabet ADP, som ejer Fredericia Havn, har igennem de senere år arbejdet på at styrke området som et logistikknudepunkt med udviklingen af Taulov Dry Port.

- At vi nu kan byde velkommen til MARLOG og Trekantområdets Power-to-X partnerskab styrker områdets udvikling som fremtidens knudepunkt for både transport og logistik samt den grønne omstilling inden for energi- og forsyningsområdet.

- Vi har Danmarks største multimodale område med Taulov Dry Port, lufthavn og havn, samt en klynge af Danmarks største virksomheder inden for energi, forsyning, transport og logistik samt forskning. Dette placerer området i en naturlig førerposition i forhold til at skabe vækst og tiltrække arbejdspladser til regionen”, siger Rune D. Rasmussen, CEO i ADP A/S.

Danmarks logistik-hjerte

Som erhvervsklyngeorganisation er det blandt andet MARLOGs opgave at fremme innovation og modne nye teknologier i transport- og logistikerhvervene, at matche virksomheder med innovationspotentiale med de rette samarbejdspartnere og at rejse midler til innovationsprojekter.

I MARLOG ser man frem til samarbejdet med Trekantområdet.

”Vi lander lige ned i hjertet af logistik-Danmark, og det er jeg overbevist om er en fordel for både transport- og logistikvirksomhederne i Trekantområdet og for os som erhvervsklyngeorganisation. Vi får en god platform til hurtigt at komme i kontakt med virksomhederne, og netop det opsøgende arbejde er noget af det første, vi vil prioritere, når vores nye medarbejder er landet i Fredericia”, siger Mikkel Navarro Hansen, direktør i MARLOG.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141