23948sdkhjf

NTG lukker datterselskaber for at tilpasse forretningen

2020 har budt på et oprydningsarbejde hos transportkoncernen NTG Nordic Transport Group, der både har lukket og skruet ned for aktiviteten i en række datterselskaber, som ikke har præsteret som ventet. Det skriver ShippingWatch.

- I 2020 har vores fokus i sø- og luftdivisionen været på generelt at strømline og rydde op i en række selskaber, som ikke har levet op til forventningerne. Sammen med den generelle afmatning i markedet er det hovedsageligt derfra, at faldet i divisionens omsætning kommer, siger CEO Michael Larsen til ShippingWatch.

Michael Larsen fortæller, at det har været et nødvendigt onde at skære til. NTG har helt konkret lukket aktiviteter svarende til 2,5 procent. af den samlede forretning inden for sø og luft, men omvendt også åbnet nye aktiviteter svarende til 2,5 procent.

Kerneområder i fokus

Fremover vil NTG primært satse på kerneområderne Nordvesteuropa, USA og Kina. Her har man ikke lukket aktiviteter, men blot skåret til.

Fremtidens Logistik kunne tidligere på måneden fortælle, at NTG i 2020 lykkedes med at hæve indtjeningen markant på trods af en næsten identisk omsætning sammenlignet med året før. 

Michael Larsen udtalte i den forbindelse tilfredshed med, at transportkoncernen formåede at tilpasse sig gennem 2020.

Jeg er tilfreds med, at vi med succes formåede at tilpasse os den nye situation og sikre rentabiliteten, samtidig med, at vi lavede en komplet overhaling af ikke-ydende aktiviteter, etablerede fire start-ups og fuldførte tre opkøb, sagde han i den forbindelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172