23948sdkhjf

Vaccine-distributør: Mine folk har arbejdet meget

For første gang tager direktør Morten Studsgaard bladet for munden og fortæller dagbladet Børsen om, hvordan det er at være udvalgt til at stå for distributionen af corona-vaccinen.

Hans transportfirma – BHS Logistics med hovedsæde i Rønne – har fået den meget vigtige opgave at køre vaccinerne fra Statens Serum Institut ud til vaccinationsstederne.

Morten Studsgaard var selv med, da virksomheden den 26. december 2020 satte sig ind i de specialindrettede kølebiler for at levere de første vacciner i Danmark. Siden har den nye arbejdsopgave gjort hverdagen noget anderledes for mange af medarbejderne i BHS, skriver Børsen.

- Der er ingen tvivl om, at folk har arbejdet flere timer, og der har været mere på bilerne, siger Morten Studsgaard, der er stolt af sine medarbejdere.

- Vi har haft fokus på pharma-transport i mere end 20 år. For os er det ikke unikt, at det handler om menneskeliv. Det er jo vores hverdag; men det er jo en helt anden målestok nu. Lige pludselig er der national og international bevågenhed.

SSI: Naturligt valg

Charlott Brygger Røgild, der er konstitueret forsyningschef hos Statens Serums Institut fortæller dagbladet Børsen, at BHS var et naturligt valg til at løfte opgaven som Danmarks vaccineleverandør.

- Vi er rigtigt glade for det vigtige og professionelle samarbejde, der gennem flere år har været mellem SSI og BHS Logistics. Denne opgave løftes med stor professionalisme, ansvarlighed og fleksibilitet, siger forsyningschefen i en skriftlig kommentar til Børsen.

Svært under corona-krisen

BHS Logistics har endnu ikke offentliggjort deres 2020-regnskab, men til Børsen siger Morten Studsgaard, at det ikke har været et nemt år for BHS Logistics med corona-situationen.

Han afslører, at omsætningen er faldet med tre procent i 2020 i forhold til 2019, hvor der blev omsat for 543 mio. kr. i 2019 og nået et overskud efter skat på 10,9 mio.kr.

 

 

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125