23948sdkhjf

Initiativ sikrer vacciner til fattige lande

Emirates SkyCargo og Unicef vil distribuere COVID-19 vacciner til hele verden, også lav- og mellemindkomstlande.

 Emirates SkyCargo har indgået aftale med FN’s børneorganisation Unicef om at fremme distributionen af COVID-19-vacciner, vigtige lægemidler, medicinsk udstyr og andre afgørende forsyninger, der kan medvirke til at bekæmpe COVID-19-pandemien.

Unicefs humanitære luftfragtinitiativ samler en række partnere, der tilsammen har kapacitet til at distribuere vigtige forsyninger til mere end 100 markeder.

Initiativet støtter op om COVAX, der skal sikre vacciner til lav- og mellemindkomstlande.

Det er desuden planen, at Unicefs humanitære luftfragtinitiativ også skal etableres som et fortsat samarbejde, der kan træde ind ved fremtidige sundheds- og humanitære kriser.

Bremse spredning af virussen 

- Hver eneste dag tæller i kampen mod COVID-19, og jo hurtigere samfund kan få adgang til COVID-19-vacciner, jo hurtigere kan vi bremse spredningen af virussen og komme på benene igen, siger Nabil Sultan, der er Divisional Senior VP Cargo i Emirates.

- Som en global aktør, der flyver til mere end 130 destinationer, har vi været engageret i kampen mod pandemien fra de meget tidlige stadier. Vi har gennemført en række initiativer for at fremskynde distributionen af COVID-19-vacciner gennem Dubai – startende med vores EU GDP-certificerede airside hub.

- Med UNICEF partnerskabet tager vi endnu et skridt mod at lette den hurtige og sikre distribution af COVID-19-vacciner, især til samfund, der er hårdt ramt af sygdommen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172