23948sdkhjf

Postnord søger hænder til ny pakkesatsning

Det seneste års coronaepidemi med lukkede butikker og mere tid spærret inde i hjemmet på sofaen betød også en del flere pakker for Postnord, der kvitterede for pakkeregnen med det bedste resultat i det dansk-svenske firmas elleveårige historie. 

I kølvandet på sidste uges regnskab har Postnord meddelt, at man fra næste måned vil udvide leverancer af pakker til syv dage om ugen.

Det betyder også, at man skal til at ansætte flere folk for at kunne følge med den øgede kapacitet, fortæller Lene Reipuert, pakkechef hos Postnord Danmark, til Transportmagasinet.

- Vi oplever generelt en stigning på antal pakkeforsendelser, sidste år på ca. 23 pct. Så det er klart, at kombinationen af flere pakker og flere omdelingsdage betyder, at vi får brug for flere hænder til at løse opgaver. Det gælder både i vores terminaler og på vejene, siger hun.

Det har endnu ikke været muligt at få svar på, hvor mange nye medarbejdere der skal findes til den del af forretningen eller hvornår, men ifølge Fagbladet 3F er der planer om at hyre 200-300 mennesker i hele organisationen i den kommende tid. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.08