23948sdkhjf

Dachser står for vaccinelogistik i Berlin

Vaccinationerne mod COVID-19 er begyndt i Tyskland, og Berlins byråd har bedt logistikudbyderen Dachser stå for logistikken omkring vaccinerne i den tyske hovedstad.

Dachser vil håndtere vaccinerne, når de er blevet leveret til det centrale vaccinelager. Det vil omfatte at skulle opbevare kølekasser med vaccine og distribuere dem til vaccinationscentre, hospitalsapoteker og mobile vaccinationshold.

Virksomheden vil også gennemføre daglige kvalitetssikrede leverancer til nogle af eller alle Berlins seks vaccinationscentre, 11 hospitalsapoteker og op til 60 mobile vaccinationshold. Det nødvendige vaccineudstyr vil blive leveret fra et lager, der også drives af logistikudbyderen.

- Siden juli sidste år har vi arbejdet tæt sammen med Berlins bystyre om at opbevare personlige værnemidler og hurtigtests for coronavirus - og distribuere dem til forskellige sundhedsfaciliteter i byen, fortæller Olaf Schmidt, der er general manager for Dachsers logistikcenter i Schönefeld lidt uden for Berlin.

- Vi er glade for at kunne stille vores logistikekspertise til rådighed som støtte til denne forsyningskæde, der er så vigtig for samfundet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109