23948sdkhjf

NTG køber svensk speditørfirma

NTG Nordic Transport Group har indgået aftale om at købe 100 pct. af aktierne i det svenske selskab Cargorange Sweden AB.

Cargorange er et speditionsfirma, grundlagt i Helsingborg i Sverige i 2003. Virksomheden er specialiseret i transportkorridorerne mellem Sverige og det øvrige Europa, hovedsaligt Tyskland og Benelux, samt mellem Sverige og Storbritannien.

I det seneste regnsklabsår, der udløb 31. december 2020, havde Cargorange en omsætning på 180 mio. SEK, mens EBIT landede på 7 mio. SEK.

Virksomhedsoverdragelsen omfatter 18 ansatte, og de nuværende ejere og ledelsen fratræder, når integrationen med NTG er overstået.

- Det glæder mig at byde Cargorange velkommen til NTG. Vi deler det samme asset-light mindset og ser talentfulde ansatte som en del af vores DNA, som nøglen til succes. Opkøbet opskalerer de kontinental-europæiske aktiviteter i vores svenske forretningsgrene, og det udvider NTG's portefølje til at inkludere transporter mellem Sverige og Storbritannien, siger Jesper Petersen, CEO for Road & Logistics hos NTG.

Efter transaktionen vil Cargorange fortsætte sit virke som et selvstændigt datterselskab af NTG.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094