23948sdkhjf

Ny generation af Dachser-ledere på plads

Den internationale, familieejede logistikudbyder Dachser er fra årsskiftet klar med en helt ny ledelse med den 49-årige Burkhard Eling i front som CEO. Udover at være talsperson for direktionen vil han også stå i spidsen for afdelingerne Corporate Strategy, Human Resources og Marketing.

Burkhard Eling afløser Bernhard Simon, der har været CEO i Dachser siden 2005. Fra midten af 2021 bliver Bernhard Simon ny formand for bestyrelsen i det familieejede selskab. Michael Schilling, der har været Chief Operations Officer (COO) for Road Logistics i Dachser, får også en plads i Dachser-bestyrelsen.

Burkhard Eling har sammensat en ny fem-mand stor direktion , som ud over ham selv består af 47-årige Alexander Tonn som COO Road Logistics, 48-årige Stefan Hohm som Chief Development Officer (CDO), 54-årige Robert Erni som CFO og 58-årige Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics.

Der er værd at nævne, at Robert Erni i september 2020 skiftede fra DSV Panalpina til Dachser. Han er efter fire måneders "oplæring" udnævnt til CFO fra årsskiftet.

Den mest integrerede logistikleverandør

- Med Dachser-familiens tillid og støtte vil mit nye direktionsteam bevare Dachsers unikke, menneskeorienterede kultur som en familieejet virksomhed, siger Burhhard Eling i forbindelse med sin tiltrædelse som CEO.

- Vi vil fortsætte med at udvikle virksomheden med sund dømmekraft og fleksibilitet på vejen til at blive verdens mest integrerede logistikleverandør.

Ingeniør-baggrund

Burkhard Eling, der selv er 49 år, kom til Dachser i 2012 som souschef for den administrative enhed Finance, Legal and Tax. Han indtrådte i direktionen som Chief Financial Officer (CFO) det følgende år, og siden da har han været ansvarlig for Dachser-koncernens strategiske idé- og innovationsstyringsprogram.

Eling er uddannet inden for industriel ingeniørvidenskab og startede sin erhvervskarriere hos byggefirmaerne Hochtief AG og Philipp Holzmann AG. Siden har han arbejdet for som CFO i et amerikansk datterselskab og for en international leverandør af facility management service, inden han kom til ingeniør- og servicekoncernen Bilfinger SE, hvor han var chef for controlling og intern revision indtil 2012.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078