23948sdkhjf

Frode Laursen køber stor grund i svensk logistikpark

Den nordiske logistikvirksomhed Frode Laursen har erhvervet 175.000 m2 grund i den eftertragtede Eskilstuna Logistikpark, syd for Stockholm.

Frode Laursen har købt 175.000 m2 grund i Eskilstuna Logistikpark, der med en beliggenhed tæt på Stockholm og direkte adgang til motorvejs- og jernbanenettet ligger strategisk godt placeret for at dække det befolkningstætte Mälardalen.

Eskilstuna Logistikpark passer rigtig godt til Frode Laursen, der via store multishare logistikcentre og et omfattende distributionsnetværk håndterer dagligvarer for mærkevare-leverandørerne ud til retailers og butikker.

- Eskilstuna Logistikpark har en fantastisk god placering for en virksomhed som vores, og vi er meget glade for at have erhvervet grunden, siger Frode Laursens koncerndirektør Thomas Corneliussen.

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde om grundkøbet, og vi ser virkelig frem til at etablere os i Eskilstuna. I Sverige har vi forvejen flere store logistikcentre omkring Göteborg og Helsingborg, hvor vi beskæftiger et stort antal medarbejdere.

Frode Laursen købte allerede de første 40.000 m2 i Eskilstuna tilbage i 2016, og de kvadratmeter er nu blevet suppleret med yderligere 135.000 m2.

Frode Laursen regner med at påbegynde byggeri af nyt, stort logistikcenter i det nye år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063