23948sdkhjf

Plastvirksomhed styrker lagerlogistikken med nyt materiel

I Glyngøre råder Idé-Pro over 12.000 kvadratmeter produktion, montage og lager, og fremstille alt fra små plastskruer, over COVID-19-visirer og til store støbeemner som bruges i ventilations-systemer til landbruget.

–Vi har et konstant flow af paller med råvarer, færdigvarer og forskellige materialer, der skal fragtes rundt i virksomheden over store afstande. Vi holder produktionsapparatet kørende i døgndrift fra søndag til fredag hver uge, hvilket stiller store krav til en velfungerende logistik på de indre linjer, fortæller fabrikschef Anders Nors fra Idé-Pro i Glyngøre.

Virksomheden har for nylig investeret i tre Linde-maskiner i form af en Linde T20AP/131 palleløfter med lange gafler, en Linde L14AP/1173 stabler og en Linde L12/1172 stabler – alle fabriksnye og let modificerede modeller. De eldrevne Linde-maskiner blev leveret med ekstraudstyr i form af et ekstra skiftebatteri og et strømudtag til stablerne, som forsyner en pc/skærm med strøm.

Skal bruges til allround-arbejde

Linde-maskinerne betjenes af en håndfuld lager- og produktionsmedarbejdere, der håndterer den dyrebare last af prototyper og andre produkter – uanset om det skal på råvarelageret, hurtige transporter mellem støbemaskiner og montagehal eller kørsel med færdigpakkede paller til de ventende lastbiler.

Hos N.C Nielsen, der har leveret de nye Linde-maskiner, sætter teknisk direktør Per T. Nielsen en ære i at kunne bidrage til at optimere lagerlogistikken i Idé-Pro:

–Vi kender Idé-Pro fra forskellige sammenhænge. Vi taler her om en meget innovativ og udviklingsorienteret virksomhed, som gerne investerer i ny produktionsteknologi og nyt udstyr for at udbygge forretningen. Vi er stolte over at yde vores bidrag til den fortsatte vækst hos en spændende virksomhed med store ambitioner, lyder det fra Per T. Nielsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078