23948sdkhjf

Ny vicedirektør vil trække på sin internationale erfaring hos DKI Logistics

Jesper Skjødeberg blev i sommer vicedirektør hos DKI Logistics. Han skal hjælpe virksomheden med at udvide endnu mere

Det var med henblik på at få mere ansvar, at Jesper Skjødeberg skiftede til det nye job som vicedirektør hos DKI Logistics A/S 1. juni i år.

DKI Logistics A/S har lokationer i Horsens og Køge og arbejder indenfor tredjepartslogistik (3PL). Jesper Skjødeberg ser det nye job som en mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed, der for nylig har investeret i et fuldautomatisk kasselager til 80 millioner kroner.

- Der var en interesse for, at jeg skulle hjælpe med at få det fyldt op. Vi mener, lageret er second to none som 3PL udbyder. Det synes jeg var attraktivt at blive en del af, siger Jesper Skjødeberg.

Han kommer fra en ledende stilling i DSV og har førhen været salgsdirektør i Frode Laursen A/S. Den nye vicedirektør er særligt glad for få mulighed for at tage del i flere beslutninger.

- Jeg får pludselig en større berøringsflade, da DKI Logistics er en lille virksomhed i forhold til DSV og Frode Laursen. Her er jeg i højere grad med i det hele, og det har været godt indtil videre, siger Jesper Skjødeberg.

Virksomheden skal udvides

Hans arbejdsopgaver kommer til primært til at være indenfor salg, distribution, transport og emballage. Det er nogle områder, som han har beskæftiget sig med i tidligere jobfunktioner. Det var med et internationalt sigte, og erfaringerne herfra vil han tage med sig ind i DKI Logistics.

- Vi håber at kunne udbrede vores geografi en lille smule indenfor distribution og transport. Vi er en transportvirksomhed, som er relativ lille i forhold til andre selskaber i branchen, og vi har en idé om, at vi skal udvide paletten væsentligt over de næste par år, fortæller vicedirektøren.

Og DKI Logistics har allerede sikret sig et godt udgangspunkt for, at udvidelsen kan ske. I 2018 vandt virksomheden Region Midtjyllands EU-udbud om driften af et nyt lager. Det blev til en 15-årig kontrakt med en samlet værdi på op mod en halv milliard kroner.

I forbindelse med kontrakten investerede DKI Logistics i det fuldautomatisk kasselager, som har gjort det hurtigere at plukke og pakke særlige varegrupper.

- DKI er kommet langt de seneste par år, og investeringen danner basis for den vækst, vi skal tage i 2021. Der er steder, vi skal fylde på, og det er både i forhold til regionerne, men også mod andre segmenter som industri, dagligvarer, eller hvad det kunne være, siger Jesper Skjødeberg.

Virksomheden har netop købt en stor erhvervsgrund af Horsens Kommune, og her skal der bygges et 21.000 kvadratmeter højlager med plads til 40.000 europaller. I august åbnede også et 30.000 kvadratmeter stort lagerhotel i Herning.

Den store udvidelse er for at imødekomme den store tilstrømning af kunder. DKI Logistics er blandt andet blev lager for mundbind og andre værnemidler i relation til COVIC-19.

Jesper Skjødeberg vil i sit nye arbejde bygge videre på de initiativer, der allerede er sat i gang hos DKI Logistics. Det indbefatter automatisering og digitalisering, som det 80 millioner kroner dyre kasselager er en del af.

- Men det er også på områder som integration over mod kunderne og track and trace på forsendelser. Vi er godt på vej, men der er også steder, hvor vi kan forbedre os.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203