23948sdkhjf

DFDS åbner ny fragtfærgerute mellem Calais og Tilbury

Det danske færgerederi DFDS omlægger ruten mellem Calais i Frankrig og Sheerness i England

DFDS A/S har anonceret at fragtfærgeruten mellem Calais i Frankrig og Sheerness i England fra slutningen af juli bliver omlagt, så ruten fremover vil gå mellem Calais og Tilbury England.

Det skriver DFDS i en pressemeddelelse.

Der bliver tale om én daglig afgang i hver retning med fragtfærgen Botnia Seaways, der udelukkende vil sejle med uledagede lastvognstrailere. Der er plads til 115 uledsagede enheder på færgen.

DFDS A/S har tidligere besejlet ruten Calais-Tilbury, og havnen byder den nye færgerute velkommen.

I pressemeddelelsen sagde Paul Dale, Asset & Site Director, Port of Tilbury:

- Vi byder DFDS hjerteligt velkommen tilbage til havnen i Tilbury, da vi kan bekræfte, at den travle daglige ro-ro færgeforbindelse i Calais vil begynde i denne måned. Dette er en væsentlig langsigtet aftale med DFDS, som vi tidligere har arbejdet med, og vi ser frem til at modtage det første skib ind til Tilbury i slutningen af juni. Som Londons hurtigst voksende havn vil DFDS's kunder drage fordel af vores strategiske beliggenhed ved Themsen, som er inden for rækkevidde af London og de sydøstlige markeder i England. Samtidig vil de opnå adgang til vores multimodale faciliteter, herunder en dedikeret godstogdrift med forbindelser på tværs af Storbritannien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109