23948sdkhjf

SSI Schäfer flytter dansk hovedsæde og 75 medarbejdere til Aalborg

Den 1. oktober rykker SSI Schäfer sit danske hovedkontor med 75 medarbejdere fra Hadsund til Aalborg, hvor man får hjemme i forskerparken Novi.

SSI Schäfer er et verdensomspændende firma med mere end 10.500 medarbejdere på verdensplan. Koncernen udvikler logistik-løsninger til kunder i mange forskellige brancher og løser deres behov for optimering af materialeflow.

Michael Hillstrom, administrerende direktør for SSI Schäfer Scandinavia udtaler i en pressemeddelelse:

- Det glæder os at kunne meddele, at SSI Schäfers hovedkontor i Danmark vil flytte til nye lokaler i oktober 2023. Vores nye placering i Aalborg vil tilbyde en mere rummelig og moderne arbejdsplads for vores medarbejdere og give bedre adgang for vores kunder. Det bliver hjemsted for salg, teknisk afdeling, projektledelse, kundeservice og support, IT-afdeling og administrativ support. At have alle afdelinger og kompetencer under ét lokalt tag, gør det muligt for SSI Schäfer hurtigere at reagere og implementere ændringer for vores kunder.

Novis CEO, Henrik Lundum, er naturligt nok glad for den nye lejer:

- Det, at SSI Schäfer vælger at bo hos os, tager vi som en kæmpe kompliment til vores full-service koncept, som vi hele tiden søger at forbedre og udbygge med nye tiltag. Det er et fantastisk supplement til vores klynge af tech-virksomheder, hvor vi gerne vil sikre talentmassen i virksomhederne, blandt andet gennem at huse mange af dem helt fra deres spæde opstart, gennem deres vækstperiode og til de er blevet til store, internationale firmaer.

Novi er en Science- og Business Park placeret ved Aalborg Universitet. Den huser både større og mindre virksomheder i domiciler, individuelle lejemål og co-working spaces. Novi råder over mere end 90.000 kvadratmeter faciliteter.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141