23948sdkhjf

Railion udvider på Esbjerg Havn

Med de nye tider kan speditører laste op sent fredag eftermiddag og godset er fremme til udlevering tidligt mandag morgen. Og Esbjerg shuttlen har forbindelse helt til Helsingborg, oplyser Railion Danmark A/S, som betegner udvidelsen som svar på en stigende efterspørgsel på Esbjerg kombi shuttle.

- Successen skyldes, at der har været et behov for netop den transportrute. Men også at vi har tilpasset køretiderne efter markedets ønsker, siger produktchef Janne Koefoed-Sørensen, Railion Danmark A/S. ? Det er vigtigt at kunne nå Sydsverige alle dage om ugen. Og endelig fungerer samarbejdet med Esbjerg Havn optimalt.

Esbjerg Havn ser en række fordele ved forbindelsen mellem øst og vest, idet Kombi shuttlen mellem Høje Taastrup og Esbjerg er med til at skabe en godskorridor mellem Sydsverige/Baltikum og videre til Storbritanien, Belgien og Nordfrankrig.

? Der kommer store mængder gods fra Storbritannien, og det er helt unikt at gods, der afskibes derovre fra om fredagen kan være helt i Helsingborg mandag morgen. Med Esbjerg Havn som et effektivt intermodalt center kan vi reducere transporttiden væsentligt til både Skandinavien og Baltikum. Og Railion Danmarks kombi shuttle er med den høje frekvens et godt produkt. Erhvervslivet er nu sikret et pålideligt og miljørigtigt alternativ til vejtransporten, siger havnedirektør Ole Ingrish, Esbjerg Havn.

Esbjerg Combi Terminal igger direkte ved kajside med adgang til såvel containerkran som ro-ro ramper. Kombi shuttlen ventes at blive en vigtig fødekilde til den nye ro-ro forbindelse mellem Esbjerg og Dunkerque i Frankrig, som starter til sommer.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079