23948sdkhjf

N.C. Nielsen skruer op for AGV-indsatsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af N.C. Nielsen A/S

Selvkørende AGV-maskiner har længe været et indsatsområde for N.C. Nielsen og nu er indsatsen yderligere intensiveret. Med otte AGV-specialister er N.C. Nielsen klædt på til at imødekomme den stigende efterspørgsel.

Selvkørende AGV-maskiner har længe været et indsatsområde for N.C. Nielsen og nu er indsatsen yderligere intensiveret. Med otte AGV-specialister er N.C. Nielsen klædt på til at imødekomme den stigende efterspørgsel på AGV-løsninger hos vidt forskellige kunder i vidt forskellige brancher og sammen med dem udvikle skarpe AGV-løsninger.

Gennem årene har N.C. Nielsen implementeret over 50 AGV-løsninger i danske virksomheder og har dermed værdifulde erfaringer med AGV-teknologien i praksis. De nye AGV-projekter står billedligt talt på skuldrene af tidligere gennemførte AGV-projekter, så den opsamlede erfaring bringes videre til næste udviklingsniveau og finder vej til nye innovative AGVløsninger.

AVANCERET AGV-TEKNOLOGI
Samtidig udvikler AGV-teknologien sig med stormskridt. I dag kan en AGV-maskine køre mange forskellige ruter, håndtere flere opgaver, udvise større præcision, levere detaljerede køredata og nemt programmeres om til nye transportopgaver. Den hastige teknologiudvikling gør det muligt at møde kundernes ønsker om høj performance på AGV-maskinerne og fleksibelt kunne tilpasse dem til virksomhedens aktuelle behov.

– Vi kan skabe en fuldstændig kundetilpasset AGV-løsning med rige muligheder for den enkelte kunde. Det er meget givende at gå ind i et fælles udviklingsprojekt på denne vis og faktisk vide, at det meste kan lade sig gøre. Vi gør rigtigt meget ud af den indledende rådgivning, hvor vi sammen med kunden skaber de rette forretningsmæssige rammer omkring projektet, udtaler Account Manager Morten Bach fra N.C. Nielsen.

FORANDRING FRYDER
Ethvert udviklingsprojekt er også et forandringsprojekt, hvor kunden har et ønske om at nå et fremtidigt mål med en AGV-løsning. Det vil som oftest være at effektivisere den interne transport, fjerne rutinemæssige logistikopgaver, skabe større sikkerhed på kørearealerne og ikke mindst frigøre medarbejderressourcer til andre opgaver i virksomheden.

– Vi tager altid udgangspunkt i en business case, hvor vi sandsynliggør de forretnings-mæssige gevinster ved at investere i en AGV-løsning. Casen er styringsværktøjet i projektet, hvor AGVteknologien så understøtter nogle givne strategiske, taktiske eller operationelle mål. Det er virkelig vigtigt, at AGV-løsningen kommer til at vise en værditilvækst i virksomheden, pointerer Account Manager Morten Bach fra N.C. Nielsen.

I takt med de mange AGV-løsninger i markedet får N.C. Nielsen indsigt i meget forskellige brancher og i de mange forskelligartede behov i danske virksomheder – og det gælder naturligvis også en række igangværende projekter inden for vindmølleindustrien, medicinalindustrien, stålvirksomheder og flere offentlige organisationer, hvor eksempelvis også sygehuse har udvist interesse for AGV-løsninger.

LØBENDE LÆREPROCES
De implementerede AGV-løsninger bliver naturligvis vedligeholdt, serviceret og opdateret, hvis der kommer ny software, nye muligheder for fjernservice fra back office eller nye sikkerhedsfeatures til Linde grundmodellen eller det integrerede navigations- og sikkerhedsudstyr på AGV-løsningen.

– En AGV-løsning har principielt ingen udløbsdato. Den er dybest set en agil udviklingsproces, hvor man løbende tilpasser sig de skiftende arbejdsvilkår og nye muligheder i virksomheden. En AGV-løsning passer perfekt ind i et foranderligt arbejdsmiljø, hvor den løbende kan omstilles til nye opgaver og situationer, hvor AGV-løsningen giver mest værdi til virksomheden, udtaler Account Manager Morten Bach fra N.C. Nielsen.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
N.C. Nielsen A/S

Nørregade 66, Balling
7860 Spøttrup
Danmark
N.C. Nielsen A/S

Send til en kollega

0.094