23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på trivsel sikrer Great Place to Work certificering

Toyota Material Handling er Danmarks største leverandør inden for materialehåndtering. Vi flytter ikke bare materialer, vi flytter verden ved at tilbyde bæredygtige løsninger i en global forsyningskæde og bringer verden tættere på hinanden.

I hjertet af alt det der driver vores forretning, er det vores medarbejdere som gør forskellen. Det er vores medarbejderes holdninger og kompetencer, som hjælper kunderne med at løse deres udfordringer indenfor logistik og skabe innovative og optimale løsninger.

Medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde betragter vi, som afgørende for at vores kunder får den bedste oplevelse og at vi lykkes som virksomhed. Vi arbejder derfor målrettet med trivsel på arbejdspladsen og kontinuerlig udvikling af den gode arbejdspladskultur. Mennesker og kvalitet har altid været det vigtigste - det går tilbage til vores grundlægger Sakichi Toyoda.

Sammen at skabe en god og attraktiv arbejdsplads med en høj grad af tillid, stolthed og fællesskab er derfor højt på dagsordenen i Toyota Material Handling.

Vi er stolte af vores seneste medarbejderundersøgelse fra Great Place to Work, hvor hele 87% af medarbejderne svarede, at Toyota Material Handling er et rigtig godt sted at arbejde. Således har vi igen opnået en certificering som et Great Place to Work.

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014
P nummer: 1003149775

Send til en kollega

0.062