23948sdkhjf

EDiA XL – Stille og kraftfuld gaffeltruck!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mitsubishi Forklift Trucks - Logisnext Denmark A/S

Denne elektriske gaffeltruck giver dig optimal kraft og ydeevne, samt en masse funktioner!

EDiA XL er den mest støjsvage gaffeltruck på markedet, med et støjniveau i kabinen på kun 65 dB (hvilket svarer til støjen fra en normal samtale).

Udover at være den mest støjsvage gaffeltruck, er komforten er i top hos vores EDiA XL! Med funktioner som blandt andet:

·         Dobbelt joystick

De ergonomiske dobbelte joystick, der muliggør samtidige løfte- og vippefunktioner, som har et godt greb, især når der bruges handsker. (tilvalg)

·         Komfortabel kabine

Det overordnede støjniveau inde i kabinen er blot 65 dB – det svarer til en normal samtale – samt klimaanlæg (tilbehør) som giver operatøren mulighed for at regulere temperaturen, hvilket sikrer fuldstændig komfort under hele vagten.

·         Valg mellem 'Eco'- eller 'Pro'-tilstande

Den energieffektive ECO-funktion er ideel til begyndere, da den giver mere tid til manøvrer, mens PRO-funktionen indeholder avancerede indstillinger for mere erfarne operatører.

-          Så har du kørekomfort på et helt enestående niveau!

Derudover har vores EDiA XL elektriske gaffeltruck vundet prisen for ‘Environmental Product of the Year’ ved ‘the UK Material Handling Association Archies’

-Juryen var imponeret over de nye teknologier introduceret i EDiA XL, der gør det muligt for elektriske trucks, at være et grønt alternativ til IC motordrevne trucks i flere miljøer end før.

Vil du også gerne høre mere? Så ring til os på tlf. 72 210 210 eller læs mere på vores hjemmeside: www.mitsubishi-forklift.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Billeder & videoer

EDiA XL\nElektrisk gaffeltruck\nMitsubishi Trucks\nGaffeltrucks

Send til en kollega

0.062