23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra sort til grøn energi & fra rest til ressource

Den grønne omstilling skal op i gear. Mindre snak. Mere handling! Det er baggrunden for, at Ravendo A/S er vært for et åbent arrangement for fremstillingsvirksomheder, der ønsker at sætte konkret bæredygtige handlinger i gang!

Mange mindre og mellemstore virksomheder ønsker at fremme og gå i retning af en mere bæredygtig udvikling. Ønsket om at erstatte fossilt brændsel er accelereret med Ruslands invasion i Ukraine og de verdensomspændende stigende priser på råstoffer og energi.

Hvordan kommer man som virksomhed hurtigst muligt videre med den grønne omstilling? Det kan ofte være en jungle at komme igennem og mange savner konkret inspiration, indblik og ligesindede at dele viden, erfaringer og overvejelser med. Kan man samtidig spare penge? 

Ravendo A/S modtog i 2021 hæder for sit arbejde på CSR- og klimaområdet, og dagen byder både på rundvisning og hands-on viden om, hvilke parametre man som fremstillingsvirksomhed kan dreje på for at fremme en mere bæredygtig udvikling. 

GAIA er et tværgående, ikke kommercielt netværk etableret for at hjælpe virksomheder med effektive konkrete og praktiske tiltag til at styrke den grønne omstilling. Det gratis arrangement varer fra kl. 13.00- 15.30, og temaet for mødet er omdannelse af rest til ressource.

Enhver fremstillingsvirksomhed efterlader rest og spild fra sin produktion. Konventionel bortskaffelse er CO2-belastende, og hvordan kan man iværksætte effektive tiltag, der virker uden at det tager tid og kræfter fra kerneforretningen.

Der er potentiale i at omdanne affald og spild til nye råvarer. Langt mere spild kan nemlig genanvendes og atter indgå i værdikæden end de fleste af os tror.

Dagen byder bl.a. på inspirerende oplæg fra THE UPCYCL, der har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at dele og anvende de restmaterialer, der ellers er blevet bortskaffet i forbindelse med produktion. 

Desuden er der tværgående videndeling bl.a. om energioptimering.

PROGRAM
kl. 13.00 Velkommen
kl. 13.15 Rundvisning hos Ravendo A/S
kl. 14.00 Oplæg: Få inspiration til at sætte og nå grønne mål
kl. 14.30 Pause
kl. 14.45 THE UPCYCL: Sådan omdanner I spild til ressource
kl. 15.30 Tak for i dag

DATO & STED
16. november 2022 kl. 13.00-15.30
Ravendo A/S, Klokkestøbervej 3-5, 8800 Viborg

TILMELDING
Senest den 9. november 2022 til ravendo@ravendo.com
Det er gratis at deltage. NO-SHOW gebyr kr. 250,00

Ravendo A/S
Klokkestøbervej 3-5
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29604045
P nummer: 1003172038

Kontaktperson

JP
Janne Pedersen
jkp@ravendo.com

Send til en kollega

0.034