23948sdkhjf

Overvåg din truckflåde med I_Site Explorer og spar energi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Toyota Material Handling Danmark A/S

Det er mere end 10 år siden, at Toyota introducerede flådestyringssystemet I_Site. I_Site kommunikerer via telematikhardware og sensorer, der er indbygget i Toyotas truck, og forbinder disse med Toyotas centrale informationssystem.

Med flådestyringssystemet registreres og måles flådens ydeevne på dit lager. Resultat: Du kan udnytte din flåde optimalt, hvilket sparer omkostninger og energi.

Information giver indsigt
En Toyota truck med I_Site, også kaldet en Smart truck, giver dig altid et opdateret overblik over dens driftsdata. Fra antal driftstimer og brug af trucken til kontraktdata om leje og service. Takket være oplysningerne fra I_Site Explorer kan du optimere brugen af trucken med hensyn til sikkerhed, vedligeholdelse og energiforbrug. For eksempel vil du ved at kunne spore truckens placering, påvirkninger og reelle brugstimer, få alle de rigtige indikatorer, til at kunne træffe faktabaserede beslutninger, så du effektivt kan optimere din logistik og materialehåndtering.

Optimering af energieffektivitet
I_Site tilbyder også stærke fordele når det gælder bæredygtighed. Med batteriovervågningsfunktionen kan du kontrollere og optimere dine trucks energieffektivitet. Ikke nok med, at du kan konsultere batteriets opladningsprocent, du kan også kontrollere, om dine operatører oplader og håndterer batterierne korrekt. Dette øger ikke blot deres egen sikkerhed, det forlænger også batteriets levetid, så du kan få flere driftstimer ud af det samme batteri.

Herudover kan I_Site hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige batteritype til netop dine opgaver. Skal det være blysyre eller Lithium-ion. Takket være flådestyringssystemets data kan vi rådgive dig ud fra din faktiske drift, herunder hvilken teknologi, der er bedst og mest priseffektiv for dig. Det hjælper også med at vælge den rigtige batteristørrelse (ikke for stort og ej heller for lille), så du kan køre et helt skift eller måske endda flere skift på blot et batteri.

Tag kontrol over din flåde
Kunne du tænke dig at overvåge og styre brugen af hele din gaffeltruckflåde? Det er også muligt, da vi kan eftermontere vores flådestyringsløsning på din eksisterende flåde.

Kunne du tænke dig at vide, hvilke truck, der står stille, og hvornår? Hvor mange truck, du rent faktisk bruger hver dag, eller hvilke køretøjer og truckførere, der mest hyppigt er involveret i påkørsler eller kollisioner?

Dette er blot nogle af de spørgsmål, som I_Site Explorer kan give dig svar på. Kort sagt, Toyotas I_Site er med til at sikre, at du får udnyttet din interne truckflåde optimalt.

Du kan læse meget mere om I_Site Explorers funktioner her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Toyota Material Handling Danmark A/S

Industrivej 3
3550 Slangerup
Danmark
Toyota Material Handling Danmark A/S

Send til en kollega

0.095