23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En AGV fra Toyota klarer mange opgaver hos Haval

For at effektivisere den interne transport kontaktede Haval Toyota for at få implementeret en automatiseret li-ion stabler, ønsket var at holde AGV-kørsel og palleflytning på et minimum.

Fakta og tal
Virksomhed: Haval
Sted: Gemert, Holland
Branche: Produktion
Løsninger: 1 automatiseret stabler, 1 palleløfter med førerplatform

Om Haval
Haval har produceret engangsartikler og emballage til fødevareindustrien i mere end 30 år. Udvikling og innovation er en naturlig del af virksomhedens drift. Gennem fortsat udvikling både af produktionsteknikker og sortiment er Haval blevet en specialist inden for bestik, glas og emballage. Hvert år sendes omkring 5 millioner engangsartikler afsted fra den topmoderne fabrik i Gemert og ud til kunderne i Europa.

Automatisering gør driften mere effektiv
Efter en udvidelse af produktionsområdet for tre år siden ønskede Haval af øge driftseffektiviteten gennem automatisering. Der blev allerede i høj grad anvendt automatisering i de eksisterende produktionsprocesser, så det var et logisk skridt for Haval også at se på en automatiseret løsning til intern transport.

Automatiseret li-ion stabler
En automatiseret SAE stabler fra Toyota klarer nu transporten fra produktion til lager og returnering af tomme paller til emballerings- og produktionsområdet. AGV’en aktiveres af loftmonterede sensorer, der registrerer fulde paller på hentestationen. Den automatiserede løsning leveres med lithium-ion-batteri og løbende opladning, hvor trucken automatisk kører til ladestationen, når det er muligt. Softwaren, som styrer Toyota SAE 160, kommunikerer med døre og pakkemaskiner for at få et jævnt flow.

Mere effektivt arbejde med færre skader
“Samarbejdet mellem Toyota og Haval har været rigtig godt, fra start til slut,” siger Roel van Dijk, Supply Chain Manager hos Haval, “vi startede med et solidt udgangspunkt, og under implementeringen valgte vi en mere praktisk tilgang, hvilket jeg sætter stor pris på.“ Med en automatiseret truck, bliver det muligt for dem at få gjort mere, med det samme antal ansatte. Roel van Dijk sammenfatter: “Jeg er overbevist om, at investeringen tjener sig ind igen langt hurtigere end  de forventede 20 måneder. Jeg kan se, at folk arbejder mere effektivt, og at vi har færre skader."

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014
P nummer: 1003149775

Send til en kollega

0.031