23948sdkhjf

Dagrofa skifter til li-ion truck og frigør 500 m2 lagerplads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Toyota Material Handling Danmark A/S

Dagligvarevarekoncernen Dagrofa investerer i 97 nye lithium-ion batteridrevede trucks på køl- og frostlager i Vejle. De erstatter 114 trucks med syrebatterier. Det resulterer i stor pladsbesparelse, højere udnyttelsesgrad og lavere omkostninger.

Der er godt gang i lagerdriften på Dagrofa Logistiks køle-/frostlager i Vejle. Knap 200 medarbejdere sørger hver dag for, at en lang række supermarkeder og butikker over hele landet er godt forsynet med friske fødevarer. Kunderne omfatter kæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb – samlet set over 500 butikker fordelt over hele landet.

114 syrebatterier bliver til 97 lithium-ion
”Vi har længe kørt med en truckflåde på cirka 114 trucks med syrebatterier, og vi måtte i 2020 konstatere, at de var nedslidte. Vi indgik derfor i en dialog med vores leverandør af intern logistik Toyota Material Handling om udskiftning af truckflåden”, fortæller logistikchef Henrik Madsen.

Det resulterede i, at Dagrofa Logistik i starten af 2021 investerede i 97 nye trucks drevet af lithium-ion batterier. De nye truck lader markant hurtigere, og kan lades løbende henover arbejdsdagen, når medarbejderne ikke bruger dem. Det kaldes for pauseladning, og forlænger køretiden væsentligt over hele døgnet.

Læs mere om gevinsterne ved lithium-ion trucks her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Toyota Material Handling Danmark A/S

Industrivej 3
3550 Slangerup
Danmark
Toyota Material Handling Danmark A/S

Send til en kollega

0.125