23948sdkhjf

Elektroniske vejegafler effektiviserer arbejdsgange.

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

RAVAS iForks-32 vejer, så snart godset er hævet. Derfor er der ingen særskilt vejeprocedure, og du sparer op til 30% tid på dine vejninger.

RAVAS elektroniske vejegafler er designet til at understøtte en lang række arbejdsgang indenfor logistik og produktion.

i-Forks-32 vejegafler vejer i standardudgaven op til 2.500 kg og har en tolerance på kun 0,1% af det vejede.  Man vejer direkte fra trucken, og vægten vises, så snart godset er hævet. Der skal ikke først udføres en vejeprocedure, og det sparer op til 30% tid på en vejning.  RAVAS iForks giver derfor både en hurtig og en præcis vejning.

Gaflerne er lette at montere. På bare 15 minutter er gaflerne hængt på trucken og indikatoren sat fast i kabinen. Gaflerne sender Bluetooth til indikatoren, så der er ingen ledninger, der skal monteres og derfor ingen ledninger over masten. Gaflerne kører på Litium-ion batterier, og indikatoren har også egne batterier eller kan tilsluttes trucken. Der er muligheden for at lave 12 volt tilslutning med converter op til 100 volt, hvorfor indikatoren kan monteres og anvendes på alle trucks og stablere uanset om de er motor- eller batteridrevet.
iforks har digital selvkalibrering og automatisk kompensation for mastetilt. Der kommer en advarsel, hvis der kun vejes på spidserne eller på den ene gaffel, ligesom der alarmeres ved overlast.

Alle RAVAS’ produkter er fremstillet i Holland og driftssikkerheden for iForks er dokumenteret ved at teste vejegaflerne 1 million gange med 125% overlast.

I standardløsningen indgår RAVAS’ App og med den kan du dokumentere vejedata, og de kan overføres til PC i Excelformat via smartphone eller tablet. Alt efter hvordan I arbejder med jeres data, så kan der tilknyttes en printerløsning eller trådløs dataoverførsel til jeres ERP/WMI-system, ligesom iForks kan leveres med ”godkendt til handel”-certifikat.

Dette er blot nogle eksempler på de mange muligheder for effektiviseringsmuligheder, der findes. Vil du høre mere, så kontakt os i HSØ ApS på mail hsoe@hsoe.eu eller på mobilen på 2628 4033.

Prisen for et standardsæt RAVAS iForks-32 er 26.100,- Dkr. plus moms. Prisen er med fri levering i Danmark, hvor fragtmanden kan nå frem.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Billeder & videoer

Elektroniske vejegafler med let batteriskifte\nVejegafler til gaffeltruck med let montering\nHSØ ApSRAVAS App gratis\nopsamling af vejedata\nTrådløs overførsel af vejedata til ERP eller VMS\nHSØ ApS

Send til en kollega

0.078