23948sdkhjf

Solid palleløfter med vægt

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

Med mobilvejning kan du veje dit gods, mens du pakker eller tømmer din lastbil.

RAVAS-1100 palleløfteren med vægt er RAVAS’ mest enkle palleløfter, og den kan klare de daglige vejeopgaver i mange år. Palleløfteren er samlet på RAVAS fabrik i Holland og har en kapacitet på 2.000 kg.

Den indbyggede vægt har en tolerance på kun 0,1% af det vejede og visning i 1.0 kg i hele vejeintervallet. Vægten vises i et display med 18 mm. visning.
Hvis det er nødvendigt at udskrive vejeresultaterne, kan der tilkøbes indbygget printerløsning.

TARA-funktionen gør det muligt at lave både brutto og nettovejninger, og du kan lave sammentælling af dine vejninger. På den måde kan du let få et overblik over den samlede mængde flyttet gods på lageret, ved af- og pålæsning eller i din bil, så du undgår at få overlæs.

Palleløfteren er designet til brug både indendørs og udendørs, f.eks. gør boogielastrullerne det nemmere at komme over kanter og andre forhindringer.  

RAVAS-1100 er standardpalleløfteren i RAVAS-serien. Alt efter behov kan der tilvælges løsninger med f.eks. yderligere vejefunktioner, ”godkendt til handel” certifikat og overførsel af data til virksomhedens elektroniske systemer.

Prisen er kun 10.695,- DKK plus moms, men inkl. fragt. Der kan leveres alle steder i Danmark, hvor fragtmanden kommer.

Hvis du vil vide mere om palleløfteren og de muligheder, RAVAS-serien rummer, så kontakt os i HSØ ApS via mail på hsoe@hsoe.eu eller på mobil 2628 4033.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

RAVAS 1100 palleløfter med tydeligt display\nHSØ ApSRAVAS 1100 palleløfter med solid pumpe.\nHØS ApS

Send til en kollega

0.078